PHP یک زبان برنامه نویسی همه منظوره سمت سرور است که یک وب سرور را برای ایجاد صفحات و برنامه های پویا اجرا می کند. یکی از اولویتهای کسب و کار آنلاین طراحی وب سایت است. طراحی و توسعه مراحل اساسی و مهم در ساخت یک وب سایت هستند. زبان برنامه نویسی پی اچ پی رایج ترین زبانی است که برای توسعه وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. PHP به عنوان یک گزینه توسعه وب، ایمن، سریع و قابل اعتماد است و مزایای بیشتری برای دسترسی افراد ارائه میدهد.
طراحی سایت php یکی از راه های مناسب برای ایجاد وب سایت پویا است. پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی وب است که در سال 1994 به عنوان یک افزونه برای زبان بسیار محبوب پرل (perl) درآن زمان ایجاد شد. ایجاد یک سایت در PHP یک فرآیند پر زحمت است، اما نتیجه ارزش آن را دارد.
php | پی اچ پی چیست | طراحی سایت با php
php چیست؟
همانطور که قبلا ذکر شد، پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است. کد PHP در یک صفحه html تعبیه شده یا از یک فایل خارجی به آن متصل میشود. مفسر زبان کد را پردازش میکند و به صورت پویا صفحات سایت را تولید میکند. بنابراین، ایجاد یک سایت در PHP به نوشتن کدهای برنامه های مختلف به زبان PHP منجر میشود. سینتکس این زبان برنامه نویسی ساده است، حتی یک برنامه نویس تازه کار نیز میتواند بر آن تسلط پیدا کند. با کمک آن میتوانید بسیاری از توابع تعاملی را در سایت پیاده سازی کنید مانند بخش های: نظرسنجی، فروشگاه آنلاین، انواع ماشین حساب ها و غیره.
خدمات طراحی سایت در شورت کات پلاس
اگر می خواهید کسب و کار خود را دیجیتالی کنید، سفارش ایجاد یک وب سایت به زبان پی اچ پی را در شورت کات پلاس بدهید. یک سرویس قدرتمند، سریع و کاربردی دریافت خواهید کرد که مشکلات کسب و کار شما را حل میکند. بخش بصری هر چیزی که شما بخواهید خواهد بود. پی اچ پی را می توان بر روی اکثر وب سرورها مستقر کرد، با پایگاه داده های مختلف کار می کند و آن را به زبانی مناسب برای پروژه های وب تبدیل میکند.
قسمت های مختلف پی اچ پی
- هسته زبان
- واسط سرویس دهنده وب
- ماژول های تابع
کاربردهای زبان برنامه نویسی پی اچ پی
برای توسعه وب سایت ها بیشتر از زبان برنامه نویسی php استفاده می شود که زبانی تفسیر شده است. همچنین میتوان برنامه هایی به سبک رویه ای و شی گرا با این زبان برنامه نویسی ایجاد کرد. بیش از ۷۰ درصد سایت های ایرانی مانند دیجی کالا، اسنپ و … بر پایه ی پی اچ پی طراحی شده اند. این زبان نقش اساسی در اسکریپت نویسی سرور یک وب سایت دارد. سایت هایی چون فیس بوک، گوگل، ویکی پدیا، یاهو، توییتر، وردپرس، تامبلر، دیگ و جوملا استفاده از آن استفاده میکنند. یکی از دلایل با اهمیت بودن این زبان نرم افزار استفاده مکرر در برنامه نویسی و طراحی بازی و سایت های محبوب است. همچنین این زبان پی اچ پی در کارهای گرافیکی، ویرایش و پردازش تصویر نقش بسزایی دارد.
کاربردهای دیگر پی اچ پی
از پی اچ پی می توانید برای ساخت ربات تلگرام و نرم افزارهای ساخت دسکتاپ، وب سرویس نویسی، ساخت انواع اپلیکیشن های موبایل نیز استفاده کنید. مزایای اصلی PHP اغلب به عنوان تقاضای گسترده و نسبتاً بالا برای توسعه دهندگان آن، همراه با آستانه ورودی پایین برای آموزش ذکر می شود. این زبان برنامه نویسی بسیار انعطاف پذیر است. بیشتر برای اسکریپت نویسی سمت سرور استفاده می شود، اما در واقع این زبان برنامه نویسی می تواند چندین هدف را انجام دهد. با توجه به پیشرفت و تکامل PHP اکنون حتی میتوانید برنامه های CGI را در PHP ایجاد کنید. بدون شک، امکانات PHP بی پایان هستند.
توسعه وب سایت با پی اچ پی
مهم ترین کاربردهای PHP
پی اچ پی زبان قدرتمند
PHP را می توان در بسیاری از سیستم عامل ها مانند ویندوز، Mac OS، لینوکس و حتی یونیکس استفاده کرد. بسیاری از سرورها نیز از این زبان برنامه نویسی پشتیبانی می کنند. این برای هر کسی که در PHP برنامه نویسی می کند مفید است. همچنین PHP از طیف گسترده ای از پایگاه های داده پشتیبانی می کند و یکی از شاخص ترین ویژگی های این زبان برنامه نویسی است.
زبان پی اچ پی و تجارت آنلاین
این احتمالاً یکی از رایج ترین کاربردهای این زبان برنامه نویسی است. در حال حاضر راه حل های زیادی برای مشاغل آنلاین مانند Magento یا Shopify وجود دارد. Magento ، بر اساس یک چارچوب PHP است که استفاده از آن را آسان و کاملاً منعطف میکند. Shopify نیز از یک چارچوب استفاده می کند که امکانات زیادی را برای سفارشی کردن فروشگاه های آنلاین ارائه میدهد و با این ویژگی در بین بهترین ها قرار می گیرد.
زبان PHP و مدیران محتوا
یکی دیگر از کاربردهای ضروری PHP توسعه مدیران محتوا است. ویژگی هر مدیر محتوای خوب ایجاد شده با این زبان، رابط کاربری دوستانه و گسترش عملیات آن و همچنین توانایی تولید URL های واضح و تسهیل ایجاد محتوا برای هر کاربری است، حتی برای آنهایی که کمتر با CSS و HTML آشنایی دارند. وردپرس و افزونه های آن از جمله بهترین و مهم ترین سیستم مدیریت محتوا است که با php مدیریت می شوند.
آستانه ورود به دلیل سادگی بسیار کم است ، که منجر به ظهور محصولات با کیفیت پایین می شود که شهرت فناوری را به عنوان یک کل تضعیف می کند. بنابراین، انتخاب یک تیم حرفه ای باید بسیار دقیق انجام شود. از طرف شرکت های فناوری اطلاعات، مشکل در جریان پرسنل با کیفیت پایین است که شناسایی آن بسیار دشوار است.
لیست پستی به زبانPHP
لیست های پستی PHP یک استراتژی بازاریابی برای آگاه کردن مشتریان در مورد محصولات، خدمات، تخفیف ها، ارتقاء و سایر موضوعات است. خبرنامه های خودکار تمام اطلاعات مرتبط در مورد کسب و کار یا شرکت و همچنین فعالیت های آن را به مشتریان ارائه می دهند.
زبان پی اچ پی و فایل های پی دی اف
فایل های پی دی اف برای هر موسسه ای بسیار مفید است و پسوند فایلی است که در سراسر جهان استفاده می شود. در واقع، اکثر برنامهها امکان ذخیره فایلهای ما را به صورت PDF ارائه میکنند. با PDFLib در زبان برنامه نویسی پی اچ پی می توانید فایل های PDF را به سرعت و به راحتی تولید کنید.
زبان پی اچ پی و قالب های پویا
با استفاده از پی اچ پی میتوانید صفحات و عناصر دیگر را به صورت پویا اضافه کنید. در حالی که صفحه را به بخش های سرصفحه، پاورقی، ناوبری اصلی و نوار کناری تقسیم می کنید، همه این عناصر می توانند پویا باشند.
برنامه نویسی PHP حرفه ای در شورت کات پلاس | کاربرد زبان php
طراحی سایت با پی اچ پی
PHP یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی در توسعه وب و طراحی سایت است. همچنین یکی از زبان های برنامه نویسی پیشرو در سمت سرور است. در ساخت وب سایت ها و برنامه های کاربردی پویا از این زبان استفاده می شود. تعداد زیادی از سیستمهای مدیریت محتوای جعبهای به زبان پی اچ پی نوشته شدهاند و توسط بیشتر ارائهدهندگان هاست پشتیبانی میشود. این زبان به دلیل سادگی، سرعت، چند پارادایم بودن، عملکرد غنی و چند پلتفرمی آن، رایج شده است. همچنین به دلیل اپن سورس بودن آن، توسط کارشناسان و برنامه نویسان حرفه ای پشتیبانی می شود. برای ایجاد سایت با این زبان برنامه نویسی باید به عواملی مانند: طراحی طرح گرافیکی، طراحی فرانت اند، ایجاد cms اختصاصی و پشتیبانی توجه کرد.
آموزش php
برای موفقیت در طراحی سایت با این زبان برنامه نویسی بهترین روش شرکت در دوره پی اچ پی تخصص است که به طور کامل با ترفندهای آن آشنا شوید.
مزایای طراحی سایت با php
استفاده از PHP به عنوان یک زبان برنامهنویسی مزایای زیادی دارد که برخی از آنها در زیر ذکر شده است:
- PHP از پیگاه داده های MySQL، Oracle، Sybase و غیره پشتیبانی می کند.
- مطمئناً با سرورهایی مانند Apache، IIS و غیره سازگار است.
- پی اچ پی روی پلتفرم هایی مانند ویندوز، لینوکس و غیره اجرا می شود.
- تولید و طراحی صفحات داینامیک
- استفاده از PHP برای ایجاد وب سایت به دلیل توابع، روش ها و نحو ( syntax ) ساده این زبان بسیار آسان است.
- PHP همچنین از سیستم مدیریت پایگاه داده و سایر پایگاه های داده منبع باز پشتیبانی می کند.
- پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است، با کمک آن می توانید بسیاری از توابع تعاملی را در سایت پیاده سازی کنید مانند بخش های نظرسنجی، فروشگاه آنلاین، انواع ماشین حساب ها و غیره.
مزایای دیگر استفاده از پی اچ پی
- برای برنامه نویسی با این زبان به ویرایشگر خاصی نیاز ندارید – Notepad معمولی یا سایر ویرایشگر متن مشابه کاملاً کافی است.
- هنگام ساخت سایت با php، کار با پایگاه داده آسان است. این زبان از سیستم عامل های مختلف و DBMS پشتیبانی میکند، برخلاف ASP.NET، که به طور کامل فقط با محصولات مایکروسافت تعامل دارد.
- هنگام طراحی سایت با این زبان، نیازی به در نظر گرفتن بسیاری از موارد مانند وجود کاراکترهای نامعتبر در کد یا حقوق دسترسی به اسکریپتها را ندارید.
- شما می توانید با پی اچ پی نه تنها روی یک سرور میزبانی راه دور، بلکه در رایانه محلی خود نیز کار کنید. برای انجام این کار، کافی است یک نرم افزار مخصوص نصب کنید.
- محبوبیت زبان PHP برای ایجاد وب سایت ها در حال ثمربخشی است. به اصطلاح موتورها (سیستم های مدیریت محتوای CMS)، اسکریپت های کاربر جداگانه به زبان پی اچ پی نوشته می شوند. این بدان معنی است که هنگام ایجاد سایت خود، می توانید از پیشرفت های موجود استفاده کنید.
مهم ترین مزایای طراحی سایت با php
ویژگی های برنامه پی اچ پی
- برنامه رسمی برنامه نویسی و توسعه زبان پی اچ پی
- رایگان، متن باز، و قابل توسعه
- قابل نصب به صورت شل جداگانه
- قابل نصب بر روی وب سرور
استانداردهای برنامه نویسی پی اچ پی چیست
قبل از توصیه استانداردهای PHP هیچ استاندارد یکسانی برای نوشتن کد های این زبان وجود نداشت. به عنوان مثال، برای سبک کدنویسی، برخی از افراد Zend Framework Coding Standard را ترجیح میدادند، و برخی استانداردهای کدگذاری PEAR را دوست داشتند، و برخی دیگر ترجیح میدادند که قراردادهای نامگذاری و سبک کدنویسی خود را ایجاد کنند. برای پروژههای شخصی و کوچک این روش کدنویسی مشکلی ایجاد نمیکرد ولی برای پروژههای بزرگ این روش کدنویسی مشکلساز بود! سلیقه ای نوشتن کدها باعث تکرار کد میشد و Readability کد را نیز پایین میآورد.
برای حل این مشکل، گروهی از افراد به نمایندگی از پروژه های مختلف پی اچ پی در سال 2009 گرد هم آمدند و چیزی به نام Framework Interoperability Group (FIG) را تشکیل دادند. هدف FIG این است که نمایندگان پروژه در مورد اشتراکات بین پروژه های خود صحبت کنند و راه هایی برای کار با یکدیگر بیابند. در زمان نگارش این مقاله، شش PSR پذیرفته شده وجود دارد: دو مورد از آنها در مورد بارگذاری خودکار، دو مورد از آنها مربوط به سبک کدنویسی PHP و بقیه در مورد رابطها هستند.
استانداردهای کدنویسی در پی اچ پی
PSR-0 و PSR-4 استانداردهایی برای بارگذاری خودکار هستند. اگر با بارگذاری خودکار آشنا نیستید، اساساً راهی برای پی اچ پی است که کلاسها را بدون نوشتن دستورات به هم ریخته include/require در همه جا اضافه کند.
PSR-1 و PSR-2 برای استانداردهای کدگذاری PHP هستند. PSR-1 بر روی اصول تمرکز دارد، درحالیکه PSR-2 بر PSR-1 گسترش مییابد و راهنمای سبک کدنویسی جامعتری ارائه میکند. پس از بارگذاری خودکار و استانداردهای کدگذاری، در نهایت میتوانیم PSR را با کد PHP مرتبط کنیم. اینها PSR-3 و PSR-7 هستند. PSR-3 شامل یک رابط لاگر و PSR-7 شامل رابط هایی برای رابطهای پیام HTTP است. پس از بارگذاری خودکار و استانداردهای کدگذاری، در نهایت میتوانیم PSR را با کد پی اچ پی مرتبط کنیم. اینها PSR-3 و PSR-7 هستند. PSR-3 شامل یک رابط لاگر و PSR-7 شامل رابطه ای برای رابط های پیام HTTP است.
بهترین فریم ورک های PHP
ساختن سایت با پی اچ پی
طراحی سایت حرفه ای با php
فریم ورک برنامه نویسی مجموعه ای از کتابخانه ها، استانداردها و قوانین کدنویسی است که در بستر یک چارچوب نرم افزاری در اختیار برنامه نویسان قرار میگیرد. با استفاده از این فریم ورک ها، برنامه نویسان کدهای کمتری مینویسند و با سرعت بیشتری کار می کنند و به نتیجه می رسند. بهترین فریم ورک های PHP، لاراول( Laravel )، سیمفونی ( Symphony ) و کدایگنیتر ( Codeigniter)، فریم ورک کیک پی اچ پی( CakePHP )، زند ( Zend ) میباشند. البته هر کدام از این فریم ورک ها برتری های خاص خود را دارد به طور مثال لاراول و سیمفونی مقیاس پذیری بالاتری داشته و نیاز به سرور اختصاصی دارند. کدایگنیتر سرعت بالاتری داشته و قابلیت پیاده سازی بر روی هاست اشتراکی را دارد. کیک پی اچ پی مناسب پیاده سازی وب اپلیکیشنهای سطح متوسط می باشد. فریم ورک زند برای بهرمندی از ابزارها و کتابخانههای بیشتر مناسب است.
طراحی سایت با PHP در شورت کات پلاس
شرکت شورت کات پلاس متشکل از کادری مجرب در زمینه ساخت و پشتیبانی انواع وب سایت ها است. سالیان زیادی است که ما درحال ارائه خدمات طراحی وب سایت های تخصصی به اقصی نقاط کشور هستیم. ما تیمی از برنامه نویسان با تجربه داریم که در زمینه ایجاد سایت در php، MySQL، html5 css3 و سایر فناوری های وب کار می کنند. سطح پیشرفت متخصصان شرکت ما بالاترین نیازها را برآورده می کند. با ما یک همکاری پربار در انتظار شما است. شورت کات پلاس طراحی سایت را با به صورت حرفه ای با خدمات سئو و پشتیبانی مطابق با استانداردهای روز دنیا انجام می دهد. ما نیازهای شما را به کارآمدترین روش برآورده میکنیم. ما خدمات برنامه نویسی توسعه حرفه ای و سفارشی PHP را ارائه میدهیم که شامل توسعه برنامه پی اچ پی می شود.