وب اپلیکیشن چیست و چه مزایایی دارد؟

وب اپ

وب اپ چیست؟ نرم افزار تحت وب یا وب اپ یا وب اپلیکیشن نوعی برنامه رایانه ای است که از طریق وب قابل استفاده هستند. از فناوری های آنلاین مانند مرورگرها برای انجام طیف وسیعی از تسک ها استفاده می کنند. یک وب اپ (web app) ممکن است چیزی مانند فرم های تماس با وب سایت یا ماشین حساب آنلاین باشد. کسب وکارها نیاز به انجام معاملات با مشتریان دارند. اینترنت می تواند یک کانال خوب برای این نوع تبادل اطلاعات باشد. وب اپ ها نقش بسزایی در انجام دادن سریع  و آسان کارها دارند.

طراحی اپلیکیشن های تحت وب

نرم افزار های تحت وب با استفاده از اسکریپت های سمت سرور (به زبان های اسکریپتی مانند PHP و ASP.NET) اطلاعات را بازیابی و ذخیره می کنند. در حالی که اسکریپت های سمت کلاینت (در JavaScript و HTML5) اطلاعات مربوط به رابط کاربری را ارائه می دهند. این اطلاعات ممکن است شکل های متعدد داشته باشد. انواع متداول نرم افزار های تحت وب شامل سبدهای خرید، سیستم های مدیریت محتوا و فرم های آنلاین است. برنامه های وب را می توان از طریق پلتفرم های مختلفی مانند دسکتاپ، لپ تاپ یا موبایل در دسترس قرار داد.

وب اپ

اپلیکیشن وب | وب اپ چیست

عملکرد وب اپ

نرم افزارهای تحت وب به دلیل همه کاره بودنشان، خدمات و عملکرد های متفاوتی برای کاربران ارائه می دهند. این عملکرد ها برای مصرف کنندگان می تواند شامل ثبت سفارش، ایجاد لیست خواسته ها و سرچ درباره محصولات یا خدمات همه از طریق صفحات وب باشد. این برنامه ها همچنین به کارمندان امکان می دهد اسناد را به اشتراک بگذارند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، پرونده ها را ویرایش کنند و در پروژه های مشترک با هم همکاری کنند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی بیشتر کارها از راه دور قابل انجام است پس اهمیت نرم افزارهای تحت وب حیاتی است. دلیل مهم و ضروری بودن آن ها این است که سرعت انجام کارها را افزایش می دهند.

نرم افزارهای Web app

ما اغلب تمایل داریم که وب اپلیکیشن ها را با اپلیکیشن های تلفن همراه eCommerce تلفیق کنیم، اما موارد اول خیلی گسترده تر از مورد دوم است. امروزه با تلفیق وب اپ ها با برنامه های کاربردی تلفن همراه، استفاده و کابرد آن ها بسیار گسترده تر شده است. برنامه های صفحه گسترده و سایر نرم افزارهای دیگر می توانند به عنوان وب اپ در نظر گرفته شوند. آن ها همچنین ممکن است شامل مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و سیستم های مدیریت محتوا باشند.

نرم افزارهای Web app

وب اپ، وب سایت، اپ موبایل

انواع وب اپلیکیشن ها

 

آموزشی

اپلیکیشن های آموزشی خدماتی هستند که به کاربران در سنین مختلف و با سطوح مختلف آموزشی کمک می کنند تا برخی رشته های دانشگاهی را مطالعه کنند.

ورزشی و سلامت

اپلیکیشن های سلامتی برای بهبود زندگی سالم بسیار موثر هستند. کاربران دسترسی سریعی به اطلاعات خواهند داشت.

شبکه های اجتماعی

توسعه فناوری اطلاعات و زیر ساخت های دیجیتال باعث شده است امروزه شبکه های اجتماعی بسیار مورد توجه قرارگرفته اند.

انواع وب اپلیکیشن

طراحی وب اپ های کاربردی | وب اپ

انواع وب سایت ها

وب سایت های استاتیک

صفحات وب سایت ها و وب اپلیکیشن های استاتیک دارای پسوند html هستند و طراحی آن ها ساده و هزینه کمی دارند. سایت هایی که اطلاعات آن ها نیازی به تفییرات زیادی ندارند از این دسته وب سایت ها هستند. و هزینه هاست سایت هایی که به صورت استاتیک طراحی شده اند بسیار کمتر است.

 وب سایت های داینامیک

پسوند صفحات این نوع از وب اپلیکیشن ها و وب سایت ها php. است و برخلاف استاتیک ها پرهزینه تر و زمان برتر هستند. بارگذاری محتوای جدید در این نوع وب سایت ها به سادگی انجام می شود. به طور کلی دارای پنل مدیریت محتوا هستند و مدیر سایت کنترل و بررسی تمام بخش های سایت را بر عهده دارد.

تفاوت وب اپ و وب سایت

وب سایت، گروهی از صفحات وب قابل دسترسی جهانی است که به هم پیوسته اند و شامل تصاویر، متن، صدا، ویدئو و غیره است. می تواند شامل یک صفحه، دو صفحه و n تعداد صفحات باشد. وب سایت توسط افراد و سازمان ها قابل توسعه و نگهداری است و اهداف مختلفی را ارائه می دهد. مثال: فروش آنلاین یا وبلاگ ها. یک وب سایت در یک وب سرور منفرد یا چندگانه میزبانی می شود. از طریق شبکه ای مانند اینترنت یا شبکه محلی خصوصی از طریق آدرس IP قابل دسترسی است.

طراحی یک وب سایت خوب به طراحی گرافیک حرفه ای و عالی نیاز دارد و منبع اطلاعات است. وب اپلیکیشن ها منابع بیشتری دارند زیرا تعامل بیشتری با کاربران دارد و اقدامات مختلفی را انجام می دهد.

تفاوت وب اپ و وب سایت

نرم افزار تحت وب یا وب اپ یک نرم افزار یا برنامه است که با استفاده از هر مرورگر وب قابل دسترسی است.

پیش فرض آن معمولاً با استفاده از زبان هایی مانند HTML  ،CSS  و Javascript ایجاد می شود که توسط مرورگرهای اصلی پشتیبانی می شوند. در حالی که باطن می تواند از هرگونه برنامه نویسی مانند LAMP ، MEAN و غیره استفاده کند. توسعه وب سایت فقط دانش و تجربه در حوزه طراحی و برنامه نویسی نیست بلکه تجزیه و تحلیل بازاریابی، توسعه استراتژی تبلیغاتی، سئو و بهینه سازی محتوا هم تاثیر گذار است. بر خلاف برنامه های تلفن همراه، SDK خاصی برای توسعه وب اپ ها وجود ندارد. توسعه وب سایت یک فرایند نسبتاً ساده است. اما ایجاد یک وب اپ نیاز به دانش عمیق تر، تجربه بیشتر و برنامه ریزی بیشتر دارد.

۳ مورد از کلیدی ترین تفاوت های وب اپ و وب سایت

۱. تعامل با کاربر
یک وب سایت محتوای بصری و متنی ارائه می دهد که کاربر می تواند آن را مشاهده کند و بخواند، اما این بر عملکرد سایت تأثیر نمی گذارد. از طرفی در یک وب اپلیکیشن، کاربر نه تنها محتوای صفحه را مشاهده می کند بلکه داده ها را نیز دستکاری می کند. کاربر می تواند تک تک فرم ها را پر کند یا داده های مورد نیاز را برای تعامل با برنامه ارائه دهد. در نتیجه وب سایت برای کاربران تعاملی نیست ولی در وب اپ این تعامل وجود دارد.

۲. احراز هویت
احراز هویت همیشه برای وب سایت های مبتنی بر اطلاعات ضروری نیست. ممکن است از کاربر خواسته شود تا ثبت نام کند تا به روزرسانی های منظم را برای دسترسی به گزینه های اضافی دریافت کند. این مسئله یک امر اختیاری برای برای سایت های معمولی  است. نرم افزارهای تحت وب، نیاز به احراز هویت دارند زیرا دامنه وسیع تری از گزینه ها و عملکرد/تعامل را نسبت به یک وب سایت ارائه می دهند. این بدان معناست که برای دسترسی به حساب خود باید یک نام کاربری و رمز عبور داشته باشید. یکی از مزیت های احراز هویت، ایجاد امنیت برای وب سایت ها است تا از آسیب پذیری محفوظ بمانند.

۳. وظایف و پیچیدگی
یک وب سایت، تنها داده ها و اطلاعات جمع آوری شده را در یک صفحه خاص که توسط کاربر جستجو شده نمایش می دهد در حالی که در یک وب اپ، عملکردها در مقایسه با یک وب سایت بالاتر و پیچیده تر است. به عبارت دیگر وظایف و پیچیدگی وب اپ ها بیشتر است.

تفاوت کلی وب اپ و وب سایت

خلاصه کلام یک وب سایت داده های ایستا یا پویا را نشان می دهد که عمدتا از سرور فقط به کاربر ارسال می شود ، در حالی که یک وب اپ داده های پویا را با تعامل کامل دو طرفه ارائه می دهد. یک وب سایت در اصل همان داده ها را نشان می دهد. برخی از آنها ممکن است پویا باشد (به عنوان مثال وب سایت CNN یا BBC) ، اما به طور کلی یک طرفه است، شما فقط یک مصرف کننده هستید. در حالی که یک وب اپ دو طرفه است. شما داده هایی را مشاهده می کنید که نه تنها پویا هستند بلکه اغلب مخصوص شما نیز هستند. شما می توانید با این داده ها از طریق برنامه وب برای انتشار مطالب جدید یا ارسال درخواست‌های معنی دار به سرور یا از طریق سرور به اشخاص ثالث (از جمله سایر کاربران) کار کنید.

طراحی اپلیکیشن های موبایل در شورت کات پلاس

تفاوت وب اپلیکیشن و اپلیکیشن موبایل

یک تصور رایج غلط وجود دارد که اپلیکیشن های موبایل و وب اپلیکیشن ها یکسان هستند. اما در واقع، این دو بسیار متفاوت هستند. تفاوت های آن ها نه تنها برای کاربر وجود دارد، همچنین متفاوت توسعه یافته و به کار گرفته می شوند، بنابراین مهم است که این دو را با هم اشتباه نگیرید. یکی از تفاوت های آن ها این است که وب اپلیکیشن ها برای پیدا کردن کاربران مفید هستند ولی اپلیکیشن ها در حفظ و نگهداری آن ها بهتر عمل می کنند.

اپلیکیشن موبایل

اپلیکیشن های تلفن همراه فقط برای یک پلتفرم خاص ایجاد می شوند. مثلا IOS برای آیفون و اندروید برای گوشی های سامسونگ. این نرم افزارها از طریق فروشگاه های برنامه مثل پلی استور یا اپ استور دانلود و نصب می شوند و به منابع سیستم از جمله دوربین و GPS دسترسی دارند. اپلیکیشن های موبایل روی خود دستگاه کار می کنند و اجرا می شوند. اسنپ چت، اینستاگرام، تلگرام، گوگل مپ، توییتر، مایکروسافت  و کلاب هاوس چند نرم افزار محبوب موبایلی هستند. اپلیکیشن های موبایل به داده های خود که در موبایل ذخیره می شوند، دسترسی سریع دارند. به همین علت است که نسبت به وب سایت ها سرعت بیشتری دارند.

وب اپلیکیشن ها

وب اپلیکیشن ها از طریق مرورگر و اینترنت قابل دسترسی هستند و با هر دستگاهی که آنها را مشاهده می کنید سازگار می شوند. آنها مختص سیستم خاصی نیستند. همچنین امکان دسترسی چند کاربر به نسخه مشابه یک برنامه وجود دارد. وب اپلیکیشن ها نیازی به دانلود یا نصب ندارند! با توجه به ویژگی واکنشگرا یا ریسپانسیو بودن، ظاهر آنها شبیه برنامه های موبایل است که باعث ایجاد سردرگمی می شود.

امکان پیاده سازی و طراحی با زبان های مختلف و دقت و عملکرد عالی از مزایای وب اپلیکیشن ها است. همچنین سهولت نگه داری و به روز رسانی آن ها بدون نیاز به توزیع و نصب نرم افزار برای هزاران مشتری است. محتوای آن ها با توجه به نیاز کاربر به آن ها نشان داده می شود. طراحی و ساخت آن ها نسبت به برنامه های موبایل راحت تر و سریع تر است.

وب اپلیکیشن ها

طراحی وب اپلیکیشن های حرفه ای | اپلیکیشن تحت وب

مزایای وب اپ

در مقایسه با اپلیکیشن های دسکتاپ، وب اپلیکیشن ها طیف وسیعی از مزایای تجاری را ارائه می دهند. وب اپ ها به جای این که مجبور باشند به صورت جداگانه بر روی هر رایانه ای که می خواهید از آن استفاده کنید نصب شوند، می توانند از طریق هر کامپیوتری از طریق اینترنت قابل دسترسی باشند. استفاده از نرم افزارهای تحت وب معمولاً Software as a Service (SaaS) نامیده می شود، جایی که برنامه ها در محیط مجازی و مبتنی بر فضای ابری اجرا می شوند.

برنامه های وب مزایای بی شماری دارد. به طور خاص ، آنها به کاهش هزینه های مشاغل و کاربران خاص کمک می کنند. به این دلیل که وب اپ ها به تعمیر و نگهداری کمتری احتیاج دارند و همچنین می توانند نیاز کمتری به رایانه کاربران داشته باشند (از نظر قدرت پردازش و غیره). این به این دلیل است که پردازش به صورت موثر در جای دیگری انجام می شود. آنها می توانند صرف نظر از نوع و مدل دستگاه (کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی های هوشمند و غیره) در مرورگرهای وب مانند Mozilla Firefox ، Safari و Google Chrome اجرا شوند و باعث دسترسی بیشتر آنها می شود. یکی از ویژگی های متمایز یک برنامه کاربردی این است که تعداد زیادی از کاربران می توانند همزمان از آن استفاده کنند.

به عنوان مثال، پلتفرم های ایمیل مبتنی بر cloud یا فضای ابری کاربران را قادر می سازد بدون نصب سرویس گیرنده ایمیل دسک تاپ، به ایمیل خود دسترسی داشته باشند.

مزایای وب اپ

مزایای وب اپ به صورت مفصل در زیر آمده شده است:

چرا وب اپ؟

  • در مقایسه با برنامه‌های دسکتاپ، نگهداری نرم‌افزار تحت وب آسان‌تر است زیرا از یک کد مشابه در کل برنامه استفاده می‌کنند. و هیچ مشکلی برای سازگاری وجود ندارد.
  • وب اپلیکیشن را می‌توان در سیستم عامل‌های مختلفی از جمله ویندوز، لینوکس، مک… استفاده کرد. زیرا همه آن‌ها از مرورگر‌های مدرن پشتیبانی می‌کنند.
  • تأیید وب اپلیکیشن در فروشگاه‌های برنامه تلفن همراه مورد نیاز نیست.
  • در هر زمان و به هر شکلی منتشر شود، نیازی به یادآوری کاربران برای به روزرسانی برنامه‌های خود نیست.
  • از طریق هر رایانه‌ای می توانید در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۳۶۵ روز سال به این برنامه‌های وب دسترسی پیدا کنید و محدود به یک زمان خاص نیست.
  • می توانید از رایانه یا دستگاه همراه خود برای دسترسی به داده‌های مورد نیاز وب اپلیکیشن خود استفاده کنید.
  • وب اپلیکیشن ها در بازیابی و پردازش اطلاعات عملکرد دقیقی دارند.
  • برنامه‌های وب یک گزینه مقرون به صرفه برای هر سازمانی است. مجوزهای Seat برای نرم افزارهای دسکتاپ در مواردی که SasS معمولاً گران هستند، با پرداخت هزینه شما گران هستند. توسعه یک برنامه وب ارزان ترین است.
  • برنامه‌های مبتنی بر وب، برنامه‌های مجهز به اینترنت هستند که از طریق مرورگر وب تلفن همراه قابل دسترسی هستند. بنابراین، نیازی به بارگیری یا نصب آن‌ها نیست.
  • مقیاس پذیر و قابل ارتقا و به روزرسانی هستند.
  • کم حجم بودن: وب اپلیکیشن ها نسبت به برنامه های موبایل کم حجم تر هستند و یک صفحه در اینترنت است که از حافظه دستگاه شما فضایی را اشغال نمی کند.

می خواهید یک نرم افزار تحت وب داشته باشید؟ از خدمات برنامه نویسی شورت کات پلاس بهره مند شوید.

معایب وب اپلیکیشن (PWA)

۱. کارایی

یک وب اپلیکیشن به طور مستقیم به یک مرورگر وب متصل است. به همین دلیل، حجم برنامه افزایش می یابد. تأثیر این امر را می توان در عملکرد وب اپلیکیشن مشاهده کرد. عملکرد یک وب اپ بزرگ به طور قابل توجهی کندتر از یک برنامه دسکتاپ نصب شده است. یکی از معایب وب اپلیکیشن ها این است که بدون اتصال به اینترنت کار نمی کنند.

۲. امنیت

کیفیت و امنیت وب اپلیکیشن ها تضمین شده نیست و فاقد ویژگی سیستم کنترل کیفیت هستند. در نتیجه، امنیت به سطح بالاتری کاهش می یابد. بنابراین در مقابل دسترسی های غیر مجاز آسیب پذیر هستند. با این حال، با استفاده از روش هایی مانند اجرای SSL، کاربران می توانند تا حدی از نقص داده جلوگیری کنند.

۳. در دسترس بودن

پیداکردن وب اپ ها به مراتب دشوارتر است، زیرا در هیچ نرم افزاری مانند App Store یا Play Store در دسترس نیستند. بنابراین، آگاه ساختن چنین برنامه هایی در بین مخاطبان دشوار است. فقط مخاطبانی که خود با این برنامه ها آشنا هستند از طریق وب سایت مربوطه از آن بازدید خواهند کرد. همچنین بدون اینترنت و در حالت آفلاین کار نمی کنند. دسترسی به اپلیکیشن به صورت آفلاین هم امکان پذیر است و راحت تر انجام می شود.

۴. مسائل وب

وب اپلیکیشن به وب سایت وابسته است. این بدان معناست که اگر وب سایت دچار مشکل شود، به احتمال زیاد برنامه نیز خراب می شود. بنابراین، برای بهترین عملکرد یک وب اپ، داشتن یک وب سایت با کیفیت بالا ضروری است. برخی از وب اپلیکیشن ها بدون وصل شدن به اینترنت هم کارایی خود را دارند.

۵-هزینه راه اندازی یک وب اپلیکیشن

مراحل طراحی و راه اندازی یک وب اپلیکیشن پیچیده است و برای ساختن آن از زبان های مختلفی استفاده می شود. انتخاب زبان مناسب با صرف زمان زیادی در کنار تست کردن و مراحل دیگر همراه است. هزینه طراحی و ساخت وب اپلیکیشن ها بیشتر از اپلیکیشن های موبایل است. این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد مثل: نوع محتوای وب اپلیکیشن، نوع رابط کاربری، میزان پیچیدگی، گرافیک و غیره.

6- ناسازگار با دستگاه های قدیمی

به دلیل جدید بودن این تکنولوژی، ممکن است موبایل های قدیمی قابلیت پشتیبانی آن ها را نداشته باشند. به مرور زمان باید مشکلات و کم وکاستی ها بررسی و حل شوند. لازمه رشد و موفقیت وب اپلیکیشن ها این است که قابل پشتیبانی توسط هر دستگاهی باشند.

محافظت از وب اپ ها

وب اپلیکیشن ها یا برنامه های تحت وب بسیار آسیب پذیر هستند.

برای محافظت از آن ها در برابر آسیب ها باید اقداماتی انجام شود تا کاربران با خیال راحت از مزایای آن ها بهره مند شوند. از مهمترین کارهایی که برای امنیت وب اپ ها  انجام می دهند، احراز هویت است. احراز هویت با ارائه نام کاربری و رمز عبور هویت کاربر را تایید می کند. پس از تایید کاربر و اجازه ورود، راه دیگر برای امنیت وب اپ ها رمزگذاری به روز شده است. راه دیگر برای امنیت برنامه ها، فایروال (WAF ) است. فایروال ها انواع مختلفی دارند و فایروال وب اپلیکیشن ها هم کاربردی و ضروری هستند. از مزایای آن ها: برنامه در برابر حملات سایبری محافظت می کند.

ساخت وب اپلیکیشن

به دست آوردن یک ایده استارت آپی از آغاز به یک محصول قابل استفاده می تواند چالش برانگیز باشد و انتخاب فناوری های مناسب برای برنامه ای که در ذهن دارید می تواند دشوارتر باشد، به خصوص اگر تجربه فنی نداشته باشید. طراحی وب اپلیکیشن ها اهمیت زیادی دارند و نیازمند دقت در جمع آوری اطلاعات و بررسی آن ها است. ساخت وب اپلیکیشن و گسترش آن ها باعث می‌­شود که کاربران بدون نیاز به نصب اپلیکیشن، بتوانند از امکانات آن بهره‌مند شوند. یک عامل مهم در هنگام توسعه یک برنامه، میزان تکرار و انتشار نسخه های برنامه است.

تاثیر وب اپلیکیشن بر کسب و کارها

وب اپلیکیشن ها کمک می کنند که فعالیت های کسب و کار خود را ساده تر انجام دهید تا بتوانید کارهای بیشتری را با دقت بیشتر و زمان کمتری انجام دهید. اپلیکیشن کسب و کار شما اهمیت بسیار زیادی دارد از جمله:  همیشه در دسترس بودن، به روز رسانی، افزایش فروش، کاهش هزینه تبلیغات و غیره است. برنامه های کاربردی وب برای کسب و کار به شکلی تحول آفرین راه خود را به هر صنعتی باز کرده است. یکی از محبوب ترین ابزارها برای هر نوع کسب و کاری است. هدف اصلی این برنامه های کاربردی وب سهولت ارتباط با مصرف کنندگان و همکاری موثر با کارمندان است. آنها حتی در ارائه داده ها و اطلاعات به مدیریت کمک می کنند.

تاثیر وب اپ ها بر سئو سایت

نرم افزارهای تحت وب تعامل کاربران با سایت شما را افزایش می دهند و در نتیجه بر سئو و افزایش رتبه سایت تاثیر مثبت می گذارند.  استفاده از اپلیکیشن موبایل برای محتوا سایت بسیار مفید است و سرعت دسترسی به اطلاعات سایت را افزایش می دهد.

وب اپلیکیشن آفلاین

حتی اگر به اینترنت دسترسی ندارید، با داده های خود در حالت آفلاین کار کنید. اپلیکیشن موبایل؛ به شما امکان می دهد برخی از دستورات خاص را ایجاد کنید، بخوانید، به روز کنید، حذف کنید و کار کنید. بنابراین، یک تجربه آفلاین غنی را فراهم می کند که شما را همیشه سازنده نگه می دارد. وقتی دوباره آنلاین هستید، تغییرات شما با برنامه های شما در محیط Microsoft Dataverse همگام سازی می شود.

وب اپلیکیشن

برنامه تحت وب | نرم افزار تحت وب

 

برنامه نویسی وب اپ ها و وب سایت ها

برنامه های کاربردی را با توجه به ترکیبات مختلف اجزای اصلی آن می توان به دو نوع تقسیم کرد:

  1. back end: کدهایی که توسط برنامه نویسان برای وب اپ هایی که با بک اند نوشته می شوند، برای کاربران قابل مشاهده نیست. زبانی که در این نوع برنامه نویسی کاربرد دارد، php است و کاربران فقط نتیجه را می بینند و به خود کدها دسترسی ندارند. این کدها که در قسمت back end وب سایت وجود دارند ، وظیفه کنترل منطق یک نرم افزار را برعهده دارند. برنامه نویسی بک اند در پشت صحنه وب سایت ها کار می کنند و هسته اصلی یک وب سایت یا اپلیکیشن محسوب میشوند.
  2. front end: برنامه نویسی فرانت اند به بخشی از سایت گفته می شود که کاربران آن را می بینند و با آن تعامل دارند. در مرورگر کاربر اجرا می شود مانند: تصاویر، ویدئوها و صداها . این قسمت به زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت، css و html نوشته شده است. برای شروع برنامه نویسی فرانت اند حرفه ای لازم است این سه زبان را یاد بگیرید و مسلط شوید. اولویت کاری برنامه نویسان فرانت اند این است که نیاز کاربران را در صفحه خود تامین کنند.

چند نمونه کاربردی Web Application

 

1. نرم افزارهای تاکسی اینترنتی

اپلیکیشن های تاکسی اینترنتی یکی از پرکاربردترین نرم افزارهایی است که بیشتر مردم بر روی تلفن همراه های خود نصب می کنند و با آن آشنایی دارند.

2. وب اپلیکیشن های پرداخت آنلاین

امروزه برای خرید شارژ، پرداخت قبض و قسط وام های خود نیازی نیست زمان زیادی را در نظر بگیرید. نرم افزارهای پرداخت آنلاین به راحتی و در سریع ترین زمان این خدمات را ارائه می دهد.

3. بازی های آنلاین

برخی از بازی ها به صورت گروهی و تیمی و به شکل وب اپلیکیشن طراحی می شوند بر روی تلفن های همراه بسیار کاربرد دارند.

استراتژی های مهم امنیتی برنامه های وب

امنیت برنامه های کاربردی وب یک رشته گسترده و همیشه در حال تکامل است. به این ترتیب، بهترین شیوه های نظم و انضباط با ظهور حملات و آسیب پذیری های جدید تغییر می کند. اما چشم‌انداز تهدیدهای اینترنتی مدرن به اندازه‌ای فعال است که هیچ سازمانی بدون خدمات امنیتی خاصی که با نیازهای خاص کسب‌وکارشان ترسیم می‌شوند قادر به ادامه حیات نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *