بانس ریت (bounce rate) یا نرخ پرش

بانس ریت چیست؟

بانس ریت چیست

بانس ریت (bounce rate) در واقع به تعداد بازدیدکنندگان یک وب سایت اشاره دارد که پس از وارد شدن به یک صفحه از وب سایت بدون بازدید از سایر صفحات، از سایت خارج می شوند. بانس ریت یا نرخ پرش در واقع بی ‌توجهی به محتوای وب سایت و یا عدم تعامل با آن را  از سوی کاربران وب سایت نشان می دهد. بانس ریت معمولاً به عنوان یک معیار برای سنجش میزان جذابیت و کیفیت محتوای یک وبسایت مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی، بانس ریت پایین نشان ‌دهنده این است که بازدیدکنندگان به طور میانگین بیشتر از یک صفحه از وب سایت بازدید می کنند.

تاثیر بانس ریت یا نرخ پرش بر سئو سایت

بانس ریت در واقع به تعداد بازدیدکنندگان یک وب سایت اشاره دارد که پس از وارد شدن به یک صفحه از وب سایت بدون بازدید از سایر صفحات، از سایت خارج می شوند. بانس ریت یا نرخ پرش در واقع بی ‌توجهی به محتوای وب سایت و یا عدم تعامل با آن را  از سوی کاربران وب سایت نشان می دهد. بانس ریت معمولاً به عنوان یک معیار برای سنجش میزان جذابیت و کیفیت محتوای یک وبسایت مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی، بانس ریت پایین نشان ‌دهنده این است که بازدیدکنندگان به طور میانگین بیشتر از یک صفحه از وب سایت بازدید می کنند.

بیشتر بدانید: خدمات سئو سایت

تاثیر بانس ریت یا نرخ پرش بر سئو سایت

بانس ریت سایت چگونه محاسبه می‌شود؟

بانس ریت یک وب سایت با تقسیم تعداد بازدیدکنندگانی که فقط یک صفحه از وب سایت را مشاهده کرده‌اند بر تعداد کل بازدیدکنندگان و سپس ضرب در 100 درصد بانس ریت را محاسبه می کنند. به عبارت دیگر، فرمول محاسبه بانس ریت به شکل زیر است:

بانس ریت = (تعداد بازدیدکنندگانی که فقط یک صفحه را مشاهده کرده‌اند / تعداد کل بازدیدکنندگان) × 100

این معیار می‌تواند به عنوان یک ابزار مفید برای سنجش و تحلیل تعامل بازدیدکنندگان با وب سایت و ارزیابی کیفیت محتوا و تجربه کاربری وب سایت استفاده شود.

بانس ریت سایت چگونه محاسبه می‌شود؟

مقدار استاندارد بانس ریت چقدر است؟

مقدار استاندارد بانس ریت برای وب سایت‌ها ممکن است متغیر باشد و وابسته به نوع و محتوای وب سایت باشد. با این حال، به طور کلی، بانس ریت‌های زیر 40٪ به عنوان معیار خوبی برای یک وب سایت ارزیابی می شود. اما برای برخی از صفحات وبسایت‌ها ممکن است بانس ریت پایین‌تر یا بالاتری به عنوان بانس ریت استاندارد در نظر گرفته شود، بنابراین مهم است که با توجه به هدف و محتوای وب سایت خود، مقدار استاندارد مناسب برای بانس ریت را مشخص کنید و سعی کنید آن را بهتر کنید. بانس ریت  26تا 40درصد وضعیت مناسب سایت را نشان می دهد، بانس ریت 41 تا 70 وضعیت معمولی سایت را نشان می دهد و بانس ریت 70 درصد و بیشتر نشان دهنده وضعیت خطرناک است.

مقدار استاندارد بانس ریت چقدر است

رابطه نرخ تبدیل و بانس ریت سایت

رابطه بین نرخ تبدیل و بانس ریت سایت می‌تواند کیفیت و عملکرد کلی وب سایت را نشان دهد. هرچقدر بانس ریت پایین تر باشد و بازدیدکنندگان بیشتری به صفحات دیگر از وب سایت دسترسی داشته باشند، احتمال افزایش نرخ تبدیل (مثلاً خرید محصول، ثبت نام و غیره) نیز بیشتر خواهد بود. این به این معنی است که اگر کاربران به طور فعالتر با وب سایت شما در تعامل باشند و از صفحات مختلف آن بازدید کنند، احتمال انجام عملیات تبدیل به مشتری نیز افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین، پایین آمدن بانس ریت می‌تواند به افزایش نرخ تبدیل و بهتر شدن عملکرد کلی وبسایت کمک کند.

رابطه نرخ تبدیل و بانس ریت سایت

روش های کاهش نرخ پرش سایت

برای کاهش نرخ پرش سایت لازم است تعداد کاربرانی که بدون تعامل با وب سایت شما آن را ترک می کنند را کاهش دهید. برای کاهش نرخ پرش وب سایت روش های مختلفی وجود دارد که مهمترین آنها را برای شما توضیح خواهیم داد.

افزایش سرعت سایت

افزایش سرعت صفحات وب سایت یکی از بهترین روش ها برای کاهش نرخ پرش سایت است. اگر صفحات سایت شما به کندی بارگذاری می شوند و بالا می آیند، احتمال اینکه کاربر کلافه شود و سایت شما را ترک کند بسیار زیاد است.

کاهش تعداد پیام های تبلیغاتی

تعداد پیام های تبلیغاتی زیاد ممکن است برای کاربر آزاردهنده باشد و سبب شود که سایت شما را بدون تعامل خاصی ترک کند. بنابراین بهتر است این پیام ها را مدیریت کنید.

بکارگیری عناوین جذاب در محتوا

استفاده از عناوین جذاب در محتوا می تواند سبب جذاب شدن محتوا شود و نرخ پرش سایت را کاهش دهد. این کار به ویژه برای محتواهای طولانی که ممکن است کاربر را خسته کند بسیار مفید است.

بکارگیری ویدئوهای مرتبط با محتوا

استفاده از ویدئوهای جذاب و مرتبط با محتوا سبب می شود که کاربر مدت بیشتری در سایت شما بماند و این باعث می شود که  نرخ پرش سایت کاهش یابد.

استفاده از فهرست مطالب در محتوا

تولید محتوا باید کامل و جامع باشد و بتواند نیازهای مخاطب را برآورده کند. استفاده از فهرست مطالب در محتوا بسیار کمک کننده است چرا که همچون نقشه راه عمل می کند و به مخاطب این امکان را می دهد تا بدون اتلاف وقت به سراغ موضوع موردنظر خود برود.

استفاده از لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی اهمیت زیادی در کاهش نرخ پرش وب سایت دارد. این کار سبب می شود کاربر بر روی لینک داخلی که مربوط به سایر مقالات موجود در سایت است کلیک کند و میزان تعامل وی افزایش یابد.

روش های کاهش نرخ پرش سایت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *